Avocat Russu Vezi profilul nostru de Facebook!
Servicii juridice Servicii juridice
Avocat Russu

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Avocat Russu

Echipa

Avocat Russu

Avocat Mihai Russu, Consultant , Mediator si Litigator detine un Grad de Master (LL.M) in Dreptul Afacerilor si ofera prezentari in cadrul unor conferinte internationale asupra economiei emergente a Romaniei precum si asupra cadrului legal aplicabil acesteia.

Avocat  Mihai Russu - Consultant , Mediator si Litigator
Dupa terminarea perioadei de stagiatura in fata Judecatoriilor din Transilvania si Bucuresti reprezentand clienti – persoane fizice si juridice, in cazuri de drept comercial, retrocedari de immobile, si drept civil contractual, a activat in Bucuresti ca si Asociat al uneia dintre primele cinci mari Firme de Avocatura din Romania cu sediul in Cladirea Petrom din Bucuresti. A fost membru activ al Echipei de Due Diligence in cadrul procesului de privatizare al celei mai puternice banci comerciale Romane. S-a ocupat de asemenea de Proiecte Imobiliare majore si Parteneriate Public-Private importante.


A dobandit de asemenea experienta in proceduri si operatiuni de listare si delistare a unor societati comerciale de renume la Bursa de Valori Bucuresti, oferind de asemenea consultanta in probleme cu implicatii si efecte insemnate din domeniul Dreptului Concurentei, Fiscal si Bancar.

Un pas important in cariera sa a fost atunci cand a coordonat o Investigatie de Due Diligence (audit legal) asupra unei companii multinationale activand in industria de mobile. In legatura cu aceasta, a analizat si a conceput, redactat si incheiat Intelegeri ale Actionarilor, Tranzactii Corporative de Actiuni si Tranzactii de Achizitii.

In momentul in care a devenit Asociat Senior Coordonator al unei importante firme de avocatura din Bucuresti, a coordonat atat Proiecte Imobiliare importante cat si Proiecte de Private Equity - intreaga structura incluzand Investigatii si Rapoarte de Due Diligence, Strategii de Iesire (Exit) si de Recuperare – Exploatare a Investitiei prin prisma scenariilor variate (cel mai pesimist, cel probabil si cel mai optimist). A acordat de asemenea asistenta legala si reprezentare uneia dintre Companiile Hoteliere Renumite din Bucuresti listata la Bursa de Valori Bucuresti. A continuat sa se specializeze si sa isi mareasca experienta in Dreptul Concurentei si in Drept Fiscal. A realizat o tranzactie importanta de Achizitie Corporativa, coordonand si Due Diligence –ul aferent.

In momentul in care i s-a oferit sa coordoneze din punct de vedere juridic un Proiect de Dezvoltare Imobiliara in Orasul Reghin, Judetul Mures, si-a infiintat propriul Cabinet de avocatura, intarind astfel coeziunea “Russu & Russu” – Associated Attorneys.

O arie speciala a serviciilor juridice oferite de Dl. Mihai Russu este asistenta legala si reprezentarea cu succes in litigii impotriva Autoritatilor Publice Centrale Romane, in favoarea Companiilor Aeriene cum ar fi cel mai puternic competitor al Companiei Nationale de Transport Aerian pe piata interna si regionala incluzand Europa, precum si in favoarea Companiei Nationale Aeriene Poloneze.

Din primele momente ale carierei sale de avocat, Dl Mihai Russu a asistat, reprezentat si oferit servicii societatilor comerciale straine, incepand si incluzand infiintarea lor in Romania ca si filiale sau sucursale, pana la intrarea in ascocieri de tip Joint Ventures, oferind asistenta corporativa si contractuala in tranzactii mari.

Vorbeste limba Germana si Maghiara si este fluent in limba Engleza.Avocat Maria Russu, Consultant si Litigator are o experienta vasta ca avocat pledant de peste 21 ani in fata Judecatoriilor, Tribunalelor, Curtilor de Apel, si ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie. De asemenea, pentru o perioada de 2 ani a activat ca judecator la Judecatoria Miercurea Ciuc.

Renumita pentru atentia sa la detalii, ea a oferit asistenta legala si reprezentare in domeniul Dreptului Societar, Administrativ si Contractual primelor societati comerciale Poloneze care au intrat pe piata romaneasca.

Principala arie de specializare a sa este constituit din Dreptul Civil si Litigiile Comerciale. In acest sens, ea a castigat dosare si cazuri pentru societati comerciale Poloneze importante din domeniul industrial si alimentar, recuperand toate prejudiciile precum si beneficiile nerealizate. In acelasi timp, prin proceduri de negociere, a reusit sa pastreze neafectate si avantajoase relatiile comerciale dintre partile implicate in litigii.

Ofera de asemenea societatilor comerciale si functionarilor si angajatilor lor o arie variata de servicii juridice incepand cu consultanta si reprezentare in fata sectiilor de politie si a procurilor pe o arie larga de infractiuni economice care uneori interfereaza cu actele si tranzactiile comerciale.

In domeniul Dreptului Civil, ea ofera solutii bune in Dreptul Contractual, Dreptul Familiei, Drept Succesoral si Drept Imobiliar.

Vorbeste limba Franceza si este fluenta in limba Maghiara.Dl. Ioan Maga - Consilier Juridic detine un titlu de Master (LL.M) in Drept Privat (Drept Civil si Drept Comercial). A dobandit experienta intensa activand timp de 4 ani ca si consilier juridic al unei Societati de Investitii Financiare, acoperind domenii ca piata de capital si drept corporativ.

Experienta sa relevanta include un an ca si consilier juridic al unei Societati Comerciale Romane Majore de Distributie a Gazului, in care a facut parte activ din echipa care s-a ocupat cu divizarea societatii. Alte responsabilitati includeau verificarea respectarii prevederilor legale si regulatorii emise de autoritatile competente regulatorii ( cum ar fi Comisia Nationala de Valori Mobiliare, si Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei) precum si reprezentarea persoanelor juridice in Instanta si in fata altor autoritati ( Registrul Comertului, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Ministerul de Economiei si Finantelor, etc. ) .

Vorbeste limba Engleza si este fluent in limba Franceza.

Dl. Mihai Russu si Dl. Ioan Maga sunt asistati de Para – Legal Corina Ion, activand pe problem de Drept Administrativ, Drept Comercial, Drept Societar si Recuperari de Creante, - Limbi vorbite : Romana, Engleza si Spaniola, in timp ce Dn-a. Maria Russu este asistata de Para – Legal Alexandru Osdata lucrand pe probleme de Drept Administrativ, Drept Comercial si Drept Societar – Limbi vorbite : Romana, Engleza, Rusa si Ukraineana.

Avocat Russu
Avocat Russu
Avocat RussuInfiintari de entitati corporative, lichidari, falimente si restructurari,;
Avocat RussuJoint – Ventures internationale si nationale – cu sediul in Romania;
Avocat RussuGuvernare Corporativa;
Avocat RussuContracte intre actionari si contracte de subscriere de actiuni;
Avocat RussuRevizuirea contractelor internationale si a documentelor internationale;
Avocat RussuStructurarea contractelor internationale de vanzare;
Avocat RussuContracte de agentie si distributie;
Avocat Russu
Avocat Russu
Avocat Russu
Avocat Russu
Birou Bucuresti:
Adresa:
Piata Unirii, Str. Bibescu Voda nr.2, bl. P5, sc. 2, et. 6, ap. 27, Sector 4, Bucuresti
E-mail: av.mihai.russu@gmail.com
            office@avocatrussu-russu.ro
Tel: 0040 740 368 324

Birou Sfantu Gheorghe:
Adresa: Str. Grigore Balan nr. 52, A/2
Judet: Covasna
Tel: 0040 722 552 994
E-mail: av.mihai.russu@gmail.com
            office@avocatrussu-russu.ro
Avocat Russu
Avocat Russu

Avocat Russu

Avocat Russu
Avocat Russu
Avocat Russu
Valid XHTML 1.0 Transitional